У Сєвєродонецьку знову зупинилися тролейбуси: електрику вимкнули за борги

У Сєвєродонецьку знову зупинилися тролейбуси: електрику вимкнули за борги

Укрінформ
Сьогодні, 27 листопада, луганські енергетики знеструмили комунальне підприємство «Сєверодонецьке тролейбусне управління» (СТрУ) через борги за електроенергію.

Про це повідомляє ТОВ «Луганське енергетичне об’єднання» на своїй офіційній сторінці в Facebook.

«Наразі заборгованість даного комунального підприємства вже охоплює споживання не тільки жовтня, а й листопада та дорівнює майже 2 млн грн. Нагадаємо, що 14 листопада енергетики вже знеструмлювали дане підприємство через несплату споживання в жовтні. Але потім, 20 листопада, ЛЕО пішло назустріч міській владі та превентивно включило живлення для СТрУ – в очікуванні виділення депутатами міської ради грошей на погашення боргів тролейбусників, як було гарантовано міським головою Валентином Казаковим», – йдеться в повідомленні.

Але протягом наступного тижня ситуація з боргами тролейбусного підприємства Сєверодонецька так і не вирішилась, і енергетики не отримали гроші досі.

Читайте також: У Сєвєродонецьку зупинилися всі тролейбуси

Як уже повідомлялося, це стало результатом внутрішніх конфліктів у Сєверодонецькій міськраді, яка ніяк не хоче вирішити питання боргів тролейбусників за електроенергію. Депутатська більшість не лише не стала розглядати пропозицію міськвиконкому внести відповідні зміни до бюджету, аби профінансувати тролейбусне управління – вона відкрила іншу позачергову сесію і, за відсутності міського голови, відправила у відставку весь склад виконкому, а також більшість заступників мера.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-