Зубко відкрив у Житомирі сучасний центр реабілітації воїнів АТО

Зубко відкрив у Житомирі сучасний центр реабілітації воїнів АТО

Фото
Укрінформ
Віце-прем’єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко відкрив у Житомирі сучасний Центр вертебрології і реабілітації воїнів АТО.

Про це повідомляє прес-служба Мінрегіону.

"Наша мета — повернути захисників, ветеранів АТО до активного суспільного життя. І це мета як для держави, так і для сучасного Центру вертебрології і реабілітації, який починає працювати на Житомирщині", - сказав Зубко.

За його словами, незабаром на базі Центру планується відкриття унікального для України Будинку ветерана, який створений за ініціативи та зусиль ветеранів АТО і волонтерських організацій.

Читайте також: До Латвії та Естонії на реабілітацію прибули чергові групи українських військових

Віце-прем'єр зазначив, що його ключовою метою стане соціалізація ветеранів та робота з їх родинами. "Це буде відкритий простір, який працюватиме за принципом "єдиного вікна" – разом із професійною медичною допомогою, процедурами з реабілітації, що надаватимуться в Центрі вертебрології, захисники зможуть отримувати тут допомогу з соціалізації та повернення до мирного життя", - наголосив Зубко.

У Житомирі відкрили сучасний Центр вертебрології і реабілітації воїнів АТО / Фото: https://www.facebook.com/zubko.gennadiy

Згідно з повідомленням, зараз у Центрі три відділення: амбулаторно-поліклінічне, стаціонарне, фізіотерапевтичне, розрахований на 110 ліжок (50 – вертебрологічних, 60 – реабілітаційних).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-