Чернігівщина вже отримала 100 мільйонів на ліквідацію наслідків вибухів під Ічнею

Чернігівщина вже отримала 100 мільйонів на ліквідацію наслідків вибухів під Ічнею

Укрінформ
На рахунок Чернігівської облдержадміністрації надійшли 100 млн грн, виділені урядом на ліквідацію наслідків надзвичайної ситуації в Ічнянському районі.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомив директор департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської ОДА Ігор Слезко.

"На рахунок облдержадміністрації дійсно надійшли кошти на ліквідацію наслідків надзвичайної ситуації в Ічнянському районі у розмірі 100 млн грн. І вчора в.о. голови Юлія Свириденко підписала розпорядження про використання перших 6 млн 39 тис. грн за переліком витрат №1. Ці гроші підуть на придбання житла для 6-ти родин із Августівки, проведення ремонтно-відновлювальних робіт у 18 житлових будинках приватного сектору та 5-ти закладах освіти", — розповів Слезко.

Читайте також: Вибухи під Ічнею: комітет ВР закликає розблокувати 100 мільйонів на відшкодування збитків

Як повідомлялося, 9 жовтня на 6-му арсеналі Міноборони виникла масштабна пожежа з подальшою детонацією боєприпасів, що призвело до значних руйнувань. Із райцентру Ічня та 30 довколишніх сіл відразу було евакуйовано понад 12,5 тис. людей. Подальше обстеження стану будівель у районі НС показало, що в 25 населених пунктах 4 житлових будинки зруйновані повністю, понад 290 будинків, квартир та інших капітальних споруд — пошкоджені, з них 16 будівель відновленню не підлягають.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-