Мер Тернополя, де зупинились маршрутки, розв'язує проблему із Києва

Мер Тернополя, де зупинились маршрутки, розв'язує проблему із Києва

Укрінформ
Мер Тернополя, де зранку страйкують перевізники, поїхав до Києва, де разом із своїми колегами з інших міст, зокрема, обговорює антикризові заходи у транспортній сфері.

Про це повідомляє прес-служба Тернопільської міської ради.

«Ми спільно маємо напрацювати шляхи виходу з транспортної кризи, яка склалась практично у всіх обласних центрах України. Адже сьогодні різко зросла вартість на електроенергію, яка є вагомою складовою тарифу на громадський транспорт, збільшилася вартість паливно-мастильних матеріалів, необхідно оновлювати рухомий склад, підвищувати якість громадських пасажирських перевезень», - сказав голова Тернополя Сергій Надал.

За його словами, для Тернополя одним із пріоритетів залишається розвиток електротранспорту та створення єдиної муніципальної транспортної компанії. Наразі роботи тривають, вишукуються кошти на придбання муніципального транспорту, - зазначив Надал.

Він разом із міськими головами бере участь у презентації концепції створення Клубу мерів в Україні, як простору для діалогу між підписантами Угоди мерів та Національними експертами, що проходить у Міжнародному виставковому центрі у Києві.

Читайте також: У Тернополі страйкують водії маршруток

Водночас прес-служба міської ради повідомляє, що «Тернопільелектротранс» намагається забезпечити перевезення пасажирів в умовах, коли приватні власникі маршрутних таксі не вивели машини на маршрути. Зазначається, що Тернопільська міська рада шукає шляхи виходу з непростої ситуації та просить тернополян завчасно планувати свої маршрути.

Як повідомляло агентство, у вівторок у Тернополі зупинилися маршрутки, водії яких страйкують через зниження тарифів, яких учора добилися мітингувальники, і які не задовольняють перевізників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-