У Тернополі скасували підвищення тарифів на проїзд

У Тернополі скасували підвищення тарифів на проїзд

Укрінформ
Жителі Тернополя таки домоглися, щоб міська рада відмінила своє рішення про підвищення тарифів на проїзд у міському громадському транспорті.

Тарифи відмінили після сьогоднішнього блокування міської ради і спілкування активістів із міським головою Сергієм Надалом, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Міська рада невдовзі оприлюднить детальні розрахунки щодо собівартості проїзду. Ми також замовимо проведення незалежної аудиторської перевірки. Буквально годину тому ми провели засідання виконкому, де і прийняли рішення про відміну підвищених тарифів. Жителі міста зможуть їздити за старими тарифами вже від завтрашнього ранку», - сказав кореспонденту агентства Надал.

Як повідомляв Укрінформ, напередодні у середмісті Тернополя зібралося понад 5 тис. городян із вимогою відмінити нові, підвищені, тарифи на проїзд у громадському транспорті. Упродовж години учасники акції блокували центральну вулицю міста. Сьогодні зранку люди зібралися під мерію і продовжили акцію протесту.

Читайте також: У Тернополі під мерією знову вимагають знизити вартість проїзду

Рішенням виконкому міської ради з 1 листопада тариф на проїзд у громадському транспорті Тернополя було підвищено до 8 грн у тролейбусі та 9 грн - в маршрутному автобусі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-