Вінницький обласний муздрамтеатр презентує прем’єру

Вінницький обласний муздрамтеатр презентує прем’єру "Селфі зі склерозом"

Укрінформ
У Вінницькому обласному музично-драматичному театрі ім. М. Садовського у четвер відбудеться прем’єра невеселої комедії "Селфі зі склерозом".

Про це кореспонденту Укрінформу повідомила режисер-постановник вистави народна артистка України Таїса Славінська.

«Покажемо виставу на малій сцені, аби глядач на відстані простягнутої руки зміг спостерігати й відчувати найтонші нюанси переживань головної героїні - самотньої літньої жінки. Вона кожного ранку прокидається у ліжку з молодим чоловіком, навіть не усвідомлюючи, що цей молодик - її Склероз. Ми по-своєму інтерпретували п’єсу драматурга і сценариста Олександра Володарського. Сподіваємося, ця невесела комедія сподобається глядачеві», - повідомила Славінська.

За її словами, у виставі лише три дійові особи – чоловік, Склероз та головна героїня п’єси, роль якої виконує народна артистка України Клавдія Баріл.

Читайте також: 100-річчя від дня заснування Національної заслуженої капели бандуристів України ім. Г.І.Майбороди

За жанром вистава «Селфі зі склерозом» – це сучасна комедія про те, як люди стають самотніми у певному віці. Вінницька версія «Селфі» має певні містичні деталі, зокрема, в художньому оформленні сцени. Вони покликані доповнити атмосферу змін, які відбуваються з головною героїнею в часі, та допомогти глядачам замислитися, з чим ми йдемо у вічність та що залишаємо по собі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-