Експертиза не знайшла отрути в листі, що надійшов до Одеської ОДА

Експертиза не знайшла отрути в листі, що надійшов до Одеської ОДА

Укрінформ
Експерти Одеського бюро судово-медичних експертиз не виявили отруєних чи інших небезпечних речовин на декількох листах паперу та в непідписаному адресантом конверті формату А-4, що надійшов до облдержадміністрації.

Про це повідомляє радник очільника ГУ Нацполіції області Руслан Форостяк.

"Стосовно випадку з "отруєним листом", що надійшов до ОДА. При обробці поштової кореспонденції співробітники ОДА проявили пильність і повідомили поліцію про підозрілий конверт, що надійшов до ОДА без зворотної адреси та зрозумілого змісту. Після того, як його відкрили, двоє працівників відчули специфічний запах та відповідні подразнення. Однак будь якої шкоди вони не зазнали, медичну допомогу їм не надавали. Втім, інформацію перевірено: за результатами експертизи та лабораторного аналізу встановлено, що вміст конверту безпечний, без будь-яких слідів отруйних речовин", - зазначив Форостяк.

За його словами, дана подія зареєстрована в журналі єдиного обліку територіального відділення Нацполіції. Однак слідчі дії не проводились, дані до ЄРДР не вносились.

Читайте також: Одеська ОДА отримала підозрілий конверт - двом службовцям стало зле

Як повідомлялося, сьогодні прес-служба Одеської ОДА оприлюднила спростування щодо госпіталізації двох держслужбовців, яким стало зле після відкриття конверта і декількох чистих аркушів паперу в ньому. Після опитування службовців на робочих місцях слідчий вилучив конверт без зворотної адреси та його вміст, а вилучене передав для дослідження спеціалістам судмедекспертизи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-