Мер Глухова збирається у відставку через “саботаж депутатів”

Мер Глухова збирається у відставку через “саботаж депутатів”

Укрінформ
Міський голова Глухова Сумської області Мішель Терещенко заявив про свою готовність піти у відставку через саботаж з боку депутатів.

Розпорядження про скликання позачергового засідання сесії оприлюднене на сайті Глухівської міської ради.

"Скликати позачергове пленарне засідання восьмої сесії міської ради сьомого скликання 28 вересня 2018 року о 14.00 в залі засідань міської ради. На розгляд позачергового пленарного засідання винести питання: Про розгляд заяви міського голови Мішеля Терещенка про складання ним своїх повноважень міського голови", - йдеться у розпорядженні.

Читайте також: Мер Полтави сказав, що переконає його піти у відставку

На своїй сторінці у Facebook Терещенко написав, що стало останньою краплею: сьогодні на надзвичайно важливу для міста сесію з‘явилося лише два депутати.

"Це означає, що до колишніх регіоналів-саботажників... долучилися всі інші", - зазначив міський голова.

Він також перерахував питання, які мали розглядатися на сьогоднішньому засіданні. Серед них - допомога ОСББ, благоустрій Центрального парку Т. Шевченка, стадіону, допомога чорнобильцям й інвалідам, заміна згорілого трансформатора водоканала тощо.

Мішель Терещенко - французький підприємець, нащадок українських промисловців і меценатів. У 2003 році переїхав з Франції в Україну, а в 2015 році став мером Глухова, де жили його предки. З часу свого обрання неодноразово нарікав на те, що депутати міської ради, колишні члени "Партії регіонів", перешкоджають його роботі і зривають важливі голосування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-