Міськрада Сєверодонецька схвалила зміни до бюджету без пропозицій мера

Міськрада Сєверодонецька схвалила зміни до бюджету без пропозицій мера

Укрінформ
Депутатська більшість у міськраді Сєверодонецька не підтримала жодної пропозиції мера Валентина Козакова щодо внесення змін до бюджету на 2018 рік.

Про це повідомляє Відділ внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю міськради.

«Першим питанням порядку денного розглядали зміни до міського бюджету на 2018 рік. Міський голова Валентин Казаков запропонував внести до проекту рішення деякі пропозиції. Серед іншого було озвучено: фінпідтримка КП «СТрУ», КП «СКС», газети «Сєверодонецькі вісті», капремонт системи опалення будівлі прокуратури, під’їзна дорога до 43-го дитячого садочку та реконструкція зовнішніх електричних мереж у ньому, комплексна забудова 84-го мікрорайону», - йдеться у повідомленні.

При цьому, зазначили у відділі, депутатська більшість не підтримала жодних пропозицій міського голови. Після тривалої дискусії проект рішення міської ради «Про внесення змін до міського бюджету на 2018 рік» депутати схвалили без запропонованих змін.

Між тим, план по доходах міського бюджету за результатами 8 місяців поточного року виконано на 110,72% без урахування трансфертів, а також місту виділена додаткова субвенція з держбюджету на соціально-економічний розвиток території у сумі 5 млн грн на придбання комунальної техніки. Загалом доходну частину міського бюджету збільшено на 24 млн 222 тис. грн.

Читайте також: На Луганщині студентів-медиків хочуть навчати коштом місцевих бюджетів

Як відомо, керовані лідером «Опозиційного блоку» Ігорем Бутковим, депутати ще в лютому 2016-го припинили повноваження міського голови Сєверодонецька, але послідовно програли суди і вимушені були змиритись із поверненням останнього до свого кабінету.

Фото: Сєвєродонецька міськрада

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-