Луганщина подала на конкурс до Мінрегіону 11 проектів футбольних полів

Луганщина подала на конкурс до Мінрегіону 11 проектів футбольних полів

Укрінформ
Цьогоріч від міст та районів Луганської області на конкурс проектів, який проводить Міністерство регіонального розвитку України в рамках реалізації бюджетної програми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям», подано 11 проектів.

Про це повідомляє прес-служба Луганської обласної державної адміністрації.

«Минулорічні проекти, які подавалися від області, вже реалізовані, а до кінця осені всі збудовані майданчики будуть введені в експлуатацію. У нас вже є позитивний досвід – в рамках цієї програми реалізовані чотири проекти. Тож, питання розбудови спортивної інфраструктури для нашої області важливе та принципове. Наразі від Луганщини подано 11 проектів. Сподіваюся, що більшість з них буде схвалено», – цитує прес-служба начальника управління молоді і спорту облдержадміністрації Антона Волохова.

Читайте також: У Києві на Оболоні з'явиться комунальна спортивна школа

Зазначається, що згідно зі змінами, внесеними цього року до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для будівництва футбольних полів зі штучним покриттям у регіонах України, бюджетні кошти спрямовуються на реалізацію проектів, насамперед, розміщених на території, що належать до опорних закладів освіти та дитячо-юнацьких спортивних шкіл.

За умовами конкурсу, будівництво зазначених об’єктів передбачає співфінансування з державного та місцевих бюджетів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-