Мер Полтави назвав сесію міськради

Мер Полтави назвав сесію міськради "вакханалією" і відмовився йти у відставку

Укрінформ
Олександр Мамай, якому у п'ятницю, 14 вересня, на позачерговій сесії Полтавської міськради депутати висловили недовіру і достроково припинили його повноваження, заявив, що не визнає рішення депутатів і залишається міським головою Полтави.

Про це він заявив на прес-конференції, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Хочу заявити: я особисто - діючий міський голова. Ось печатка Полтавської міської ради. Знаходиться особисто в мене. Тому якщо зараз хтось заявить, що її вкрали, то це неправда. Всі управління, всі наші установи працюють в штатному режимі. Я не буду виїжджати ні на одну годину з міста Полтави. Я не буду іти на лікарняний чи у відпустку, я буду постійно на робочому місці. Мій телефон буде включений 24 години на добу", - заявив Мамай.

Засідання у п'ятницю він назвав "вакханалією" і спробою захоплення влади у місті.

Читайте також: У Полтаві депутати висловили недовіру меру Мамаю

"Цю псевдосесію я, як міський голова, не визнаю. Якщо хтось чимось незадоволений, хай звертається до суду", - зазначив Мамай.

Крім Мамая у прес-конференції участь узяв Ілля Кива, який називає себе головою Соціалістичної партії. Він наголосив, що Мамай його не запрошував, але виступив на підтримку відстороненого мера.

Як повідомляв Укрінформ, у п'ятницю, 14 вересня, на позачерговій сесії Полтавської міськради депутати висловили недовіру меру Олександру Мамаю і достроково припинили його повноваження. Секретарем міськради, який виконуватиме обов’язки мера замість позбавленого повноважень Мамая, обрали Олександра Шамоту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-