Москаль висунув ультиматум автодорожньому підряднику

Москаль висунув ультиматум автодорожньому підряднику

Укрінформ
Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль поставив ультиматум автодорожній компанії «ПБС» і обіцяє скасувати усі тендери, які виграв підрядник, якщо протягом тижня він не почне ремонт доріг.

Про це він заявив на своєму офіційному сайті.

“Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль офіційно звернувся до автодорожньої компанії ТОВ «ПБС» із вимогою виконати взяті на себе зобов’язання по ремонту доріг на Закарпатті”,  - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Москаль просить Київ розблокувати ремонт доріг на Закарпатті

За словами Москаля, ТОВ «ПБС» виграло тендери на ремонт шести доріг у чотирьох районах Закарпаття — Виноградівському, Іршавському, Свалявському та Хустському, однак на жодній з ділянок ТОВ досі не приступило до робіт.

“До нас постійно звертаються місцеві мешканці з претензіями щодо розбитих доріг, на які виділені кошти і вже проведені тендери, а ми не маємо жодних повноважень змусити підрядника почати роботи”, - наголосив Москаль.

Тому очільник області офіційно попередив керівництво ТОВ «ПБС»: у разі, якщо компанія протягом тижня не почне ремонт, тендери будуть скасовані у відповідності до Господарського кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-