У вінницькій міськраді знайшли пояснення чергам до ЦНАПів

У вінницькій міськраді знайшли пояснення чергам до ЦНАПів

Укрінформ
Черги до вінницьких ЦНАПів, які утворилися в понеділок - першого дня видачі талонів попереднього запису на призначення житлової субсидії, спричинені невиправданим ажіотажем серед людей літнього віку.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили в департаменті у справах ЗМІ та зв’язків з громадськістю Вінницької міської ради.

«Черги до вінницьких ЦНАПів, які утворилися в понеділок - першого дня видачі талонів попереднього запису на призначення житлової субсидії, спричинені невиправданим ажіотажем. Здебільшого - серед літніх людей, які вирішили, що їм потрібно записатися на прийом до відповідного фахівця саме 10 вересня. Фахівці «Прозорих офісів» учора розпочали роботу раніше, сьогодні також максимальну увагу приділяють тим, хто хоче узяти «талон на субсидію» особисто», - повідомили у департаменті.

У відомстві зазначили, що наразі у «Прозорих офісах» міста, де  розпочалася видача талонів попереднього запису на призначення житлової субсидії на опалювальний сезон, черг вже немає, вони працюють у штатному режимі. А прийом документів на опалювальний період розпочнеться з 16 жовтня.  Отримати талон попереднього запису можна у будь-який зручний для громадян спосіб: і завітавши особисто, і за телефоном, і через персональний кабінет на офіційному сайті міської ради.

Окрім того, у відомстві зазначили, що навіть тим громадянам, які отримають талони попереднього запису у жовтні чи листопаді, субсидію все одно призначать з початку опалювального періоду. І нагадують, що тим людям, які отримували субсидію в неопалювальний період та домогосподарствам, в яких не відбулося жодних змін щодо членів сімей, - субсидію на опалювальний сезон 2017-2018 рр. буде перераховано автоматично.

Читайте також: Гройсман ознайомився з роботою Центру адмінпослуг в Одесі

Загалом 10 вересня у Вінниці було видано 5786 талонів попереднього запису на призначення субсидій. У вівторок, 11 вересня, «Прозорі офіси» уже працюють в штатному режимі, повідомили в департаменті у справах ЗМІ та зв’язків з громадськість міської ради.

Нагадаємо, у понеділок ЗМІ повідомляли, що у Вінниці вишикувалися велетенські черги до «Прозорих офісів» за талонами попереднього запису на отримання субсидій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-