В Івано-Франківську голові ОДА запропонували піти у відставку

В Івано-Франківську голові ОДА запропонували піти у відставку

Укрінформ
В Івано-Франківську пікетувальники вимагають завершення ремонту дороги Яблунів-Делятин, ставлячи голові ОДА Олегу Гончаруку ультиматум - за дві години знайти 20 млн грн на ремонт дороги, або ж написати заяву про відставку.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили в прес-службі Івано-Франківської ОДА.

“Під час зустрічі голови Івано-Франківської облдержадміністрації Олега Гончарука з пікетувальниками, які вимагають завершити ремонт дороги Яблунів-Делятин, люди поставили ультиматум: або за дві години віднайти ще 20 млн грн на ремонт цієї дороги, або ж написати заяву про відставку”, - повідомили в прес-службі ОДА.

За їхньою інформацією, зустріч Гончарука з пікетувальниками відбулась о 14 годині. Активісти вирішили чекати на вирішення питання до 16 години.

Читайте також: Сумна доля «дорожніх» мільярдів: то їх немає, то не вміють розпорядитися

Раніше активісти перекривали дорогу у Делятині та Стопчатові з вимогою розпочати ремонтні роботи на дорозі Яблунів-Делятин. Тоді з обласного бюджету скерували 60 млн грн, з яких освоїли 51 млн грн. Люди стверджують, що для завершення робіт необхідно ще 20 млн грн.

Відомо, що Гончарук відмовився писати заяву про звільнення і готує розпорядження про завершення ремонтних робіт на дорозі Яблунів-Делятин.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-