Меру Ужгорода вручили підозру

Меру Ужгорода вручили підозру

Укрінформ
Ужгородському міському голові Богдану Андріїву вручено підозру, пов'язану з обставинами реконструкції культурно-історичного центру «Совине гніздо».

Про це повідомила прес-служба Ужгородської міськради.

“Сьогодні, 29 серпня 2018 року, у першій половині дня обласний прокурор Закарпаття Володимир Гаврилюк вручив Ужгородському міському голові Богдану Андріїву підозру щодо обставин реконструкції культурно-історичного центру «Совине гніздо», - йдеться в повідомленні.

Водночас у мерії стверджують, що є офіційна технічна документація "з державного органу", яка підтверджує відсутність матеріальних збитків державі або громаді міста. "Ці матеріали наразі оформлюються захисниками та згодом будуть подані до органу досудового розслідування", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Правозахисник нарахував понад 80 незаконних арештів в Україні за рік

В Ужгородській міськраді також заявляють, що всі тендерні процедури з реконструкції «Совиного гнізда» були проведені та роботи розпочаті до набуття Богданом Андріївим повноважень.

Реконструкцію історичного комплексу «Совине гніздо» в Ужгороді проводили у 2015 році у рамках Програми транскордонного співробітництва «Польща— Білорусь— Україна 2007–2013». «Совине гніздо» — це архітектурна пам'ятка національного значення, датована 1781 роком. Споруда належить до службового типу приміщень і є прикладом побудови господарських об'єктів. Нині тут проводять фестивалі вина, конференції, культурні заходи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-