У Командуванні Повітряних сил провели урочисті заходи

У Командуванні Повітряних сил провели урочисті заходи

Фото
Укрінформ
У Вінниці у командуванні Повітряних сил Збройних сил відбулись урочистості до Дня авіації України, зокрема день відкритих дверей.

Про це повідомляє прес-служба Міноборони.

"У Командуванні Повітряних сил Збройних сил України було проведено день відкритих дверей. Вінничани та гості міста мали змогу відвідати музей Повітряних сил", - йдеться у повідомленні.

У заходах з нагоди професійного свята авіаторів, працівників авіаційної промисловості і транспорту взяли участь командувач Повітряних сил ЗСУ генерал-полковник Сергій Дроздов, кервіники області та міста, військовослужбовці Вінницького гарнізону, працівники ЗСУ та ветерани.

У Вінниці у командуванні Повітряних сил відбулись урочистості до Дня авіації / Фото: mil.gov.ua

Генерал-полковник Дроздов подякував авіаторам за патріотизм, мужність і самовідданість, а також висловив упевненість, що спільними зусиллями ми повернемо мир та утвердимо Україну як могутню авіаційну державу. "Під час виконання бойових завдань льотні екіпажі показали свою готовність до активних та ініціативних дій по захисту суверенітету держави. Десятки військовослужбовців за проявлену мужність і героїзм відзначені державними нагородами", - зазначив командувач.

Читайте також: Сьогодні в Україні - День авіації

Військовослужбовці хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих колег. Відбулося вручення відзнак, грамот та подяк від командувача Повітряних сил, грошових премій від місцевих органів самоврядування. Були покладені квіти на Алеї Героїв та до пам’ятника «Вони не повернулись з польоту».

У святковому концерті взяли участь артисти Центру військово-музичного мистецтва Повітряних сил ЗСУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-