На Прикарпатті пообіцяли відремонтувати дорогу, яку три дні блокували жителі

На Прикарпатті пообіцяли відремонтувати дорогу, яку три дні блокували жителі

Укрінформ
Обласна влада Івано-Франківщини пообіцяла жителям Болехова відремонтувати частину автошляху на Молдову, яка проходить вулицями міста. Перед цим містяни три дні поспіль перекривали дорогу, вимагаючи привести її в порядок.

Про це повідомляє прес-служба Болехівської міської ради. 

"Три дні поспіль через поганий стан дорожнього покриття жителі Болехова перекривали дорогу Гериня-Болехів, яка проходить через місто, є дорогою місцевого обласного значення (С 091505), але фактично експлуатується як автомобільна дорога загального користування державного значення", - йдеться у повідомленні.

У п’ятницю в.о. міського голови, секретар Болехівської міської ради Ігор Герецький разом із представниками громади зустрілися із першим заступником голови облдержадміністрації Марією Савкою. Як зазначили в міськраді, у ході зустрічі представники обох сторін детально обговорили хід та можливості вирішення проблемної ситуації зі станом дорожнього покриття та досягли консенсусу.

Читайте також: На Донеччині завершили ремонт дороги вартістю майже 45,5 мільйонів

Представники делегації отримали гарантійний лист за підписом першого заступника голови облдержадміністрації Марії Савки. У документі зазначається, що до 31 серпня департамент будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури облдержадміністрації проведе поточний дрібний ремонт дорожнього полотна на цій автодорозі, а капітальний ремонт дороги - після розроблення і затвердження проектно-кошторисної документації та проведення тендерних процедур.

Дорога С 091505 є частиною траси Н 10, яка починається у Стрию, проходить через Болехів, Долину, Калуш, Івано-Франківськ, Коломию, Заболотів, Снятин, Чернівці, Новоселицю, і закінчується на пропускному пункті Мамалига на кордоні з Республікою Молдова, де переходить у молдовський автошлях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-