На Донеччині завершили ремонт дороги вартістю майже 45,5 мільйонів

На Донеччині завершили ремонт дороги вартістю майже 45,5 мільйонів

Відео
Укрінформ
У Слов’янському районі Донецької області завершили ремонт дороги Майдан-Андріївка, вартість робіт на цій ділянці становила майже 45,5 млн грн.

Про це 17 серпня повідомив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Олександр Куць на своїй сторінці у Facebook.

«У Слов’янському районі завершили ремонт дороги Майдан-Андріївка на ділянці довжиною 7,8 км... Вартість ремонту становить 45 млн 481 тисяч гривень», - написав очільник області.

За його словами, комісія, до складу якої входять у тому числі й представники ДонОДА, контролює якість проведення робіт, а фірма, яка виконала роботи, дає гарантію на 5 років.

Читайте також: Білоруська компанія почала ремонтувати дорогу Кривий Ріг - Миколаїв

«Цього року в Слов’янському районі плануємо провести середній поточний ремонт ще двох доріг загальною довжиною 12,7 км: Черкаське-Олександрівка та Слов’янськ-Майдан», - додав Куць.

Він зазначив, що таким чином три відремонтовані дороги (Майдан-Андріївка, Черкаське-Олександрівка та Слов'янськ-Майдан) забезпечать сполучення між Слов’янськом та Черкаською ОТГ і безпечне підвезення дітей до опорних шкіл, які розташовані у Билбасівці та Олександрівці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-