На Донеччині відремонтували міст на автодорозі Запоріжжя – Донецьк

На Донеччині відремонтували міст на автодорозі Запоріжжя – Донецьк

Укрінформ
На Донеччині відремонтували міст на автодорозі загального користування державного значення, на якому не було комплексного відновлення з часу побудови - 1960 року.

Про це у середу повідомили в Донецькій обласній військово-цивільній адміністрації з посиланням на обласну службу автомобільних доріг.

«Завершено капітальний ремонт моста через суходіл поблизу с. Костянтинопіль Великоновосілківського району. Штучна споруда розташована на автодорозі загального користування державного значення Н-15 Запоріжжя – Донецьк», - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що мостовий перехід, побудований у 1960 році, за час експлуатації не зазнавав комплексного відновлення. До ремонту 6-метровий міст, що відноситься до категорії «малі споруди», мав «обмежено працездатний» стан та знижену вантажопідйомність.

Читайте також: Омелян сказав, скільки в Україні аварійних мостів

На перехідному об’єкті виконано роботи з посилення залізобетонними «сорочками» існуючих опор із бутової кладки та балок прогонової будови, а також улаштування монолітної залізобетонної накладної плити (із захисним шаром гідроізоляції), укладання нового асфальтобетонного покриття, встановлення перильного та бар’єрного огородження, улаштування водовідводу тощо.

Габарити мосту: довжина (разом із перехідними плитами) – 12 м, ширина проїзної частини – 9,5 м (разом із тротуарами – 12,8 м).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-