У Скадовську проходять міжнародні патріотичні

У Скадовську проходять міжнародні патріотичні "курси" для молоді

Відео
Укрінформ
Черговий етап Міжнародної молодіжної акції “Нащадки вільних” імені Острозького, яка навчає молодь захищати незалежність та територіальну цілісність Батьківщини, проходить у місті Скадовськ на Херсонщині.

Про це написав Президент Петро Порошенко на своїй сторінці у Facebook.

“Міжнародна молодіжна акція “Нащадки вільних” імені К.І. Острозького - потужний захід, який навчає молодих українців захищати незалежність та територіальну цілісність Батьківщини. Днями черговий етап акції розпочався у Скадовську Херсонської області”, - зазначив він.

За словами глави держави, молодь з різних областей України, Литви, Молдови, Польщі, Естонії та Грузії змагатиметься в умінні знаходитися в екстремальних умовах, у знаннях з екстреної медичної допомоги, тактичної підготовки та правил поводження зі зброєю.

У цьому контексті Президент підкреслив, що патріотичне виховання молодих українців - важливе завдання для країни, особливо в умовах гібридної агресії нашого східного сусіда, який постійно демонструє свої імперські амбіції.

Читайте також: На Львівщині стартував Всеукраїнський вишкіл для молоді з прикордонних районів

Як відомо, із 13 до 19 серпня на базі оздоровчого табору ім. Ю.Гагаріна (м. Скадовськ, вул. Нічика,10) проходить Міжнародна акція “Нащадки вільних” імені князя К.І. Острозького. Захід спрямований на вивчення сучасних виховних систем у сфері національно-патріотичного виховання, узагальнення та поширення найкращого досвіду у цій сфері.

Фото: Мала академія наук України

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-