Оголошеному у розшук меру Добропілля збирають гроші на лікування

Оголошеному у розшук меру Добропілля збирають гроші на лікування

Укрінформ
Меру Добропілля Донецької області Андрію Аксьонову, оголошеному в розшук за візит до Криму за підробленими документами, збирають гроші на лікування онкозахворювання.

Відповідне звернення до громадян розміщене на офіційному сайті Добропільської міської ради.

«Шановні мешканці Добропілля! Міський голова Андрій Анатолійович Аксьонов наразі бореться зі страшною онкологічною хворобою. Діагноз підтверджено випискою з історії хвороби, що видана клінікою Міттельбах Баден-Баден Бюль, Центр онкології кишківника (Бальгер Штрассе 50, 76532 Баден-Баден). Операцію з видалення пухлини вже проведено, на черзі хіміотерапія, яка коштує 30 тисяч євро. Звертаємось до всіх небайдужих. Давайте разом допоможемо Андрію Анатолійовичу впоратися з труднощами та перемогти жахливе захворювання», - йдеться у повідомленні.

Також публікується номер картки його родички.

Читайте також: Оголошений у розшук мер Добропілля знайшовся у клініці Німеччини

Як повідомляв Укрінформ, мер Добропілля Донецької області Андрій Аксьонов оголошений в розшук, про що свідчить інформація на сайті МВС України.

Відповідно до оприлюдненої інформації, Аксьонов зник 4 червня цього року.

Його підозрюють у підробленні офіційних документів для приховування незаконного відвідування окупованого Криму, а також у розтраті майна, зокрема, за частинами 2, 3 ст. 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем), ч. 4 ст. 358 (Підроблення документів), ч. 1 ст. 366 (Службове підроблення) Кримінального кодексу України.

Про підозру в скоєнні даних правопорушень меру Добропілля було оголошено 15 травня.

За словами заступника мера Євгена Бражникова, наразі Андрій Аксьонов перебуває в клініці Німеччини з онкозахворюванням.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-