В Івано-Франківську на День молоді патрульні проведуть акцію з «алкоокулярами»

В Івано-Франківську на День молоді патрульні проведуть акцію з «алкоокулярами»

Укрінформ
В Івано-Франківську на День молоді, який відзначається 24 червня,  патрульна поліція готує акцію «Тверезий водій». Вдягнувши «алкоокуляри», люди зможуть відчути, як почувається за кермом захмелілий водій.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив Івано-Франківський міський голова Руслан Марцінків.

«Надзвичайний фестиваль разом з громадськими організаціями готуємо до Дня молоді, 24 червня. Сама його назва - "Місто свідомих людей" - говорить про те, що це захід не так для розваги, як для роздумів, висновків. Для всіх франківців та гостей готуємо чимало цікавих ініціатив", - зазначив мер міста.

Розпочнеться День молоді з «Кольорового забігу».

"А хочете зрозуміти, як почувається захмелілий водій? Для вас - спеціальна акція «Тверезий водій», де всім охочим пропонують вдягнути «алкоокуляри». Таку ідею подала Патрульна поліція Івано-Франківської області, мета проста - попередити керування в нетверезому стані», - зазначив мер міста.

Читайте також: Архітектурні пам'ятки Івано-Франківська отримали 5 мільйонів гривень

 У центральній частині міста розташуються локації різної тематики, зокрема екоярмарок, еколекторій, смартсіті, покликані популяризувати зелену енергетику.  Заплановано провести конкурс молодих перукарів, богатирський турнір та змагання з брейк-дансу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-