Оголошений у розшук мер Добропілля знайшовся у клініці Німеччини

Оголошений у розшук мер Добропілля знайшовся у клініці Німеччини

Укрінформ
Мер Добропілля Донецької області Андрій Аксьонов, оголошений у розшук за візит до Криму з підробленими документами, знаходиться в клініці Німеччини з онкозахворюванням.

Про це заявив його заступник Євген Бражников, виступаючи перед представниками місцевих громадських організацій у залі Добропільської міської ради. Відповідний відеозапис заяви Бражникова опубліковано на офіційному сайті Добропільської міської ради.

"Я всю свою відпустку знаходився з Андрієм Анатолійовичем (Аксьоновим) в одній із клінік у Німеччині, що спеціалізуються на онкозахворюваннях, де йому було зроблено операцію. Операція пройшла успішно, у післяопераційний період були деякі ускладнення. Наразі він знаходиться у лікарні на реабілітації. Його чекає ще хіміотерапія, але за прогнозами лікарів все добре, все за планом", - сказав Бражников.

При цьому він додав: «Я думаю, що впродовж двох місяців Андрій Анатолійович вже з'явиться тут, буде на роботі. Так що в принципі все добре, все нормально».

Читайте також: Мера Добропілля оголосили у розшук за візит до Криму з підробними документами

Як повідомляв Укрінформ, мер Добропілля Донецької області Андрій Аксьонов оголошений у розшук, про що свідчить інформація на сайті МВС України.

Відповідно до оприлюдненої інформації, Аксьонов зник 4 червня цього року.

Його підозрюють у підробці офіційних документів для приховання незаконного відвідування окупованого Криму, а також у розтраті майна, зокрема, за частинами 2, 3 ст. 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем), ч. 4 ст. 358 (Підробка документів), ч. 1 ст. 366 (Службова підробка) Кримінального кодексу України.

Раніше повідомлялося, що 15 травня у прокуратурі Донецької області заявили про оголошення мерові Добропілля підозри у підробці офіційних документів для приховання незаконного відвідування Криму.

Зокрема, за даними прокуратури, чиновник з метою приховання відсутності на робочому місці у травні 2017 року надав до міської ради підроблений листок непрацездатності. На підставі підроблених офіційних документів посадовцю були нараховані і виплачені бюджетні кошти.

Відносно міського голови подані клопотання про обрання запобіжного заходу і клопотання про усунення з посади, повідомили тоді в прокуратурі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-