В обстріляному бойовиками Торецьку ремонтують житло та дороги - ОДА

В обстріляному бойовиками Торецьку ремонтують житло та дороги - ОДА

Укрінформ
У Торецьку, обстріляному наприкінці травня бойовиками, зараз відновлюються нормальні умови життєдіяльності міста.

Про це у вівторок, 5 червня, повідомляє Департамент з питань цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи Донецької військово-цивільної обласної адміністрації.

«Заступник голови облдержадміністрації  Віктор Ремський 4 червня здійснив робочу поїздку до військово-цивільної адміністрації м. Торецьк. У ході візиту були опрацьовані проблемні питання ремонту автошляхів та відновлення пошкодженого внаслідок обстрілів житла у м. Торецьк», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що за участю представників департаменту з питань цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи ОДА, об'єднаного центру цивільно-військового співробітництва та заступника керівника військово-цивільної адміністрації м. Торецьк Юрія Євсікова була проведена бесіда Ремським з міським головою міста Залізне Володимиром Наумовим з питань відновлення нормальної життєдіяльності населення селища Південне (Чигарі) та доступу до нього цивільного населення.

Читайте також: Піротехніки ДСНС виявили у Південному 360 вибухонебезпечних предметів

Для мешканців селища Південне Ремським були передані два електрогенератори.

Як повідомляв Укрінформ, бойовики збройних формувань РФ 24 травня обстріляли Торецьк, застосувавши при цьому артилерійські системи 152 калібру та міномети 120 калібру.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-