У херсонському ТРЦ знову шукають вибухівку

У херсонському ТРЦ знову шукають вибухівку

Укрінформ
У Херсоні у середу поліція отримала повідомлення про замінування найбільшого в місті торгово-розважального центу "Fabrika".

Про це кореспондентові Укрінформу повідомив заступник начальника відділу комунікації ГУ Нацполіції в Херсонській області Віталій Байдаров.

"Сьогодні о 14.20 на електронну пошту Головного управління Національної поліції в області надійшло повідомлення про мінування ТРЦ "Fabrika". Повідомлення підписано особою чоловічої статі", - зазначив Байдаров.

За його словами, на місце події прибули представники поліції та екстрених служб. Із приміщень ТРЦ евакуйовано відвідувачів та персонал, вибухотехніки та кінологи розпочали пошук можливих вибухових пристроїв.

Читайте також: Поліція затримала чоловіка за "мінування" будівлі СБУ

Як повідомляв Укрінформ, у травні 2018 року ТРЦ "Fabrika" вже "мінували" кілька разів. А 9 травня - навіть двічі за день. Усі ці повідомлення виявилися неправдивими. Вибухонебезпечних предметів та пристроїв  не виявили. А ввечері 14 травня на ювелірний магазин у торгово-розважальному центрі "Fabrika" було скоєно розбійний напад. Погрожуючи вогнепальною зброєю, група злочинців заволоділа там ювелірними виробами.

Фото: Херсонские вести

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-