У Херсоні втретє у травні шукають вибухівку в ТРЦ

У Херсоні втретє у травні шукають вибухівку в ТРЦ "Fabrika"

Укрінформ
У Херсоні у День Перемоги поліція отримала повідомлення про мінування найбільшого в місті ТРЦ "Fabrika", це вже третє з початку травня повідомлення про вибухівку в цьому ТРЦ.

Про це у розмові з кореспондентом Укрінформу розповів заступник начальника відділу комунікації Головного управління Національної поліції в Херсонській області Віталій Байдаров.

"Сьогодні о 14.00 на електронну пошту Головного управління Національної поліції в області надійшло анонімне повідомлення про мінування ТРЦ "Fabrika", - розповів Байдаров.

Читайте також: Поліція затримала чоловіка за "мінування" будівлі СБУ

На місце події прибули представники поліції та екстрених служб. Наразі йде евакуація відвідувачів та персоналу, після якої вибухотехніки та кінологи розпочинають пошук у приміщеннях торгівельно-розважального центру та на прилеглій до нього території вибухових пристроїв.

Як повідомляв Укрінформ, 2 та 4 травня поліція Херсонщини отримала такі ж самі анонімні повідомлення на свою електронну адресу про мінування ТРЦ "Fabrika". Повідомлення виявилися неправдивими. Вибухонебезпечних предметів та пристроїв в обох випадках не виявили.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-