На Миколаївщині оновили графік ремонтів на дорогах після обурення Омеляна

На Миколаївщині оновили графік ремонтів на дорогах після обурення Омеляна

Укрінформ
Миколаївська облдержадміністрація спільно зі службою автодоріг оновила план-графік проведення щоденних робіт на дорогах Миколаївської області відповідно до розпорядження Міністерства інфраструктури.

Ремонтні роботи за новим графіком стартували 6 травня. Про це повідомив заступник голови ОДА Валентин Гайдаржи, інформує прес-служба Миколаївської ОДА.

«Незважаючи на вихідний, миколаївські дорожники нарощують темпи за обсягом робіт і не мають на меті їх зменшувати. За сьогоднішній день (неділю, 6 травня - ред.) підрядник уклав верхній шар асфальту на двох з половиною кілометрах траси Т-15-08 (Калинівка - Снігурівка - Березнегувате)», - зазначив Валентин Гайдаржи.

Так, з 6 травня миколаївські дорожні служби почали активно працювати і на стратегічній не тільки для Миколаївщини, а й для країни в цілому, трасі Н-24 (Благовіщенське - Вознесенськ - Миколаїв). Наразі приступили до робіт в районі м. Вознесенськ.

Миколаївська облдержадміністрація спільно зі службою автодоріг оновила план-графік проведення щоденних робіт на дорогах Миколаївської області. 7 травня дорожні служби планують розпочати роботи на трасі Н-24 в Первомайську і на ділянці між Вознесенськом та Миколаєвом.

«Тільки об'єднавши зусилля ми зможемо відбудувати наші дороги», - наголосив заступник голови ОДА.

Гайдаржи зазначив, що наразі готуються пропозиції для керівника Укртрансбезпеки Михайла Ноняка, який за дорученням міністра інфраструктури Володимира Омеляна повинен приїхати на Миколаївщину для вирішення питань щодо збереження дорожнього покриття на місці.

Читайте також: Омелян заявив про інспекцію усіх вокзалів, а потім — осель керівників УЗ

Як повідомляв Укрінформ, міністр інфраструктури України доручив до вечора 5 травня організувати процес ремонту автошляхів у Миколаївській області та пригрозив відповідними кадровими рішеннями у разі невиконання, наголосивши, що ситуація, коли кошти на ремонт автошляхів Миколаївщини виділені у розмірі понад 1 млрд гривень, а дороги не ремонтуються, є неприпустимою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-