Гройсман назвав дорогу №1 для ремонту в цьому році

Гройсман назвав дорогу №1 для ремонту в цьому році

Фото
Укрінформ
Капітальний ремонт автомобільної дороги державного значення М-03 Київ-Харків-Довжанський є пріоритетним завданням на 2018 рік.

Про це Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман написав у Twitter.

"Ремонт на ділянці дороги державного значення М-03 Київ-Харків-Довжанський. Це один з найбільш пріоритетних проектів цього року", - зазначив Гройсман.

За його словами, від початку робіт у середині квітня здійснили фрезерування асфальтобетонного покриття та влаштування вирівнюючого шару.

Як повідомляв Укрінформ, 18 квітня уряд схвалив рішення щодо капітального ремонту автомобільної дороги державного значення М-03 Київ-Харків-Довжанський на ділянці км 347+200 - км 356+200 (Полтавська область).

У КМУ вважають, що це дасть змогу зменшити рівень аварійності, що приведе до покращення екологічного та санітарного стану навколишнього середовища, поліпшить транспортно-експлуатаційні характеристики та пропускну спроможність на ділянці національного транспортного коридору Європа-Азія.

Читайте також: Гройсман: Децентралізація — не для того, щоб хтось купував голоси по 1000 гривень

Ремонт дороги здійснюватиметься у рамках реалізації спільного проекту Укравтодору та Міжнародного банку реконструкції та розвитку (МБРР) "Проект розвитку дорожньої галузі" при проведенні реконструкції міжнародної автомобільної дороги М-03 Київ-Харків-Довжанський на ділянці Полтава-Харків.

Фото: twitter.com/VGroysman

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-