Омелян запевняє, що трасу Одеса-Рені завершать цьогоріч

Омелян запевняє, що трасу Одеса-Рені завершать цьогоріч

Укрінформ
Міністр інфраструктури України Володимир Омелян обіцяє завершити трасу Одеса-Рені вже в 2018 році.

Про це йшлося в рамках робочої поїздки до Одеської області, під час зустрічі міністра інфраструктури із головою Одеської ОДА Максимом Степановим, повідомляє Мінінфраструктури.

"Одеська область демонструє хорошу динаміку з відновлення доріг. Зроблено вже чимало, і я дякую очільнику області за якісну командиру роботу, яка спрямована на результат. Цього року питання ремонту дороги Одеса-Рені - це питання номер один. Я щиро хочу, щоб та траса, яка в 2016 році була однією з найгірших в Україні, стала найкращою в 2018 році. Це доручення Президента України, Прем’єр-міністра і ми повинні це зробити. Ми докладемо для цього всіх зусиль", - заявив Омелян на брифінгу для преси за підсумками зустрічі.

Міністр інфраструктури наголосив, що дороги будуються мінімум з п’ятирічною гарантією.

"На всі дороги, які ми будуємо, починаючи з 2016 року, діє гарантія мінімум 5 років, з цього року, я сподіваюсь, гарантійний термін буде 10 років і більше", - сказав він.

При цьому, голова Одеської ОДА Максим Степанов підкреслив, що ремонт траси Одеса-Рені є ключовим питанням порядку денного роботи місцевої влади.

Читайте також: GO Highway: на трасі М-12 в Уманському районі почали ремонт

"Трасу Одеса – Рені необхідно в цьому році завершити. Зараз у нас є кошти на будівництво обходу Рені, закінчується будівництво мосту поблизу села Паланка, є відповідний ресурс з митного експерименту і дуже розраховуємо на підтримку Уряду щодо виділення додаткових коштів для завершення дороги Одеса – Рені", - зазначив одеський губернатор.

Фото: mtu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-