На Закарпатті селяни перекрили дорогу - вимагають ремонту

На Закарпатті селяни перекрили дорогу - вимагають ремонту

Укрінформ
На Закарпатті селяни перекрили дорогу «Іршава-Довге» з вимогою відремонтувати її. Чиновники пообіцяли розпочати ремонт уже у травні. 

Натомість голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль на своєму офіційному сайті назвав пікет «дешевою провокацією» одного з колишніх партійних діячів.

«Перекриття автодороги «Іршава – Довге» в с.Приборжавське – це дешева провокація. Дорога буде ремонтуватися незалежно від того, перекриватимуть її чи ні. Проектно-кошторисна документація на ремонт готувалася ще минулого року, і про це всі знали. Тендер на середній поточний ремонт був оголошений кілька місяців тому, а відкриття пропозицій і визначення переможця відбудеться сьогодні, 2 травня. Очікувана вартість ремонту 21,7 кілометра дороги – 93 мільйони гривень. Крім того, вже готовий проект на ремонт іншої дороги обласного значення в Іршавському районі – «Іршава – Ільниця – Білки – Великий Раковець – Вільхівка». Зараз чекаємо на експертизу. Тому перекривати дорогу, яка й так буде ремонтуватися найближчим часом, – повний абсурд», - сказав Москаль.

Разом із тим, на пікет до мітингувальників прибуло керівництво району на чолі з головою Іршавської РДА Олексадром Горіним. Чиновники пообіцяли людям, що в кінці травня стартує ремонт доріг у районі. 

Читайте також: Москаль обіцяє привезти закарпатців на мітинг у Києві

Як раніше повідомляв Укрінформ, два тижні тому схожий пікет з перекриттям  дороги державного значення «Хуст-Долина» відбувся на Міжгірщині. Там селяни перекривали дорогу, яку не ремонтували вже 40 років.

Фото: Мукачево.нет

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-