У Львові знову шукають вибухівку у бізнес-центрах та на ринку

У Львові знову шукають вибухівку у бізнес-центрах та на ринку

Укрінформ
Віртуальний терорист знову повідомив про замінування у Львові трьох бізнес-центрів за тими  ж адресами, що й напередодні.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомив начальник Управління безпеки міста Юрій Діль.

"Повідомлення про замінування бізнес-центрів на вудицях Героїв УПА, Промисловій та Богдана Хмельницього  надійшло на електронну пошту управління від того ж адресата, що й напередодні", - зазначив Діль.

За його словами, Управління безпеки міста повідомило про інцидент поліцію та СБУ. Зараз на місцях працюють відповідні служби, людей евакуюють.

Як повідомляв Укрінформ, напередодні віртуальний терорист "замінував" ці ж об`єкти. Правоохоронці евакуювали із бізнес-центрів понад 800 осіб, ретельно обстежили будівлі та прилеглу до них територію. Вибухівки виявлено не було.

Читайте також: Із трьох "замінованих" у Львові бізнес-центрів евакуювали 800 осіб

"Замінували" у Львові ще один об`єкт – Краківський ринок.  Цього разу повідомлення надійшло на оперативну лінію 102.  На місці події працює слідчо-оперативна група, експерти-вибухотехніки, кінологи та працівники інших служб. Правоохоронці обстежують торгівельні приміщення та територію ринку, проводиться евакуація працівників та відвідувачів. Також поліцейські встановлюють особу аноніма, котрий надав повідомлення про замінування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-