Зубко обіцяє перелік населених пунктів, де обов'язково мають бути ЦНАПи

Зубко обіцяє перелік населених пунктів, де обов'язково мають бути ЦНАПи

Децентралізація
Укрінформ
Міністерство регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ за тиждень-два опублікує перелік населених пунктів, у яких обов'язково мають бути центри надання адміністративних послуг (ЦНАП).

Про це сказав віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко під час виступу на загальних зборах Асоціації об'єднаних територіальних громад, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Зараз визначилися скільки в Україні має бути обов'язково центрів надання адміністративних послуг... Буквально через тиждень-два ми оприлюднимо весь перелік населених пунктів, де обов'язково повинні бути ЦНАПи, і будемо підтримувати їхнє створення", - сказав він.

Зубко додав, що в Україні за рахунок коштів Фонду регіонального розвитку збудовано 75 ЦНАПів та багато таких центрів створено за підтримки міжнародних партнерів.

Раніше повідомлялося, що в рамках початкової фази з покращення якості надання адмінпослуг Програми "U-LEAD з Європою" заплановане відкриття 26 ЦНАП в ОТГ України. Найкращі практики, які зараз напрацьовуються та впроваджуються в пілотних громадах, будуть застосовані до всіх ЦНАП, що відкриються чи покращать роботу в рамках фази впровадження. Це приблизно 600 центрів до кінця 2020 року.

Читайте також: У Кочубеївській ОТГ на Херсонщині запрацював модернізований ЦНАП

"U-LEAD з Європою" є міжнародною програмою, яка фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-