До Львова їде Періс Хілтон

До Львова їде Періс Хілтон

Укрінформ
До Львова на офіційне відкриття реконструйованого «Гранд Готелю» прилетить американська модель та співачка Періс Хілтон разом зі своїм нареченим, який має українське коріння.

Про це повідомляє Zaxid.net з посиланням на власника «Гранд Готелю» Григорія Козловського.

«Так, Періс Хілтон буде на відкритті - це вже остаточно домовлено. Справа в тому, що саме в кінці березня Періс зі своїм нареченим запланували відвідати Україну. Вони приїжджають за два дні до відкриття, бо хочуть відвідати місця, пов'язані з дитинством дідуся її майбутнього чоловіка. Готель готовий вже практично місяць, але офіційне відкриття ми вирішили зробити саме під час їхньої поїздки до України», - розповів Козловський.

Як зазначається, офіційне відкриття після реконструкції львівського «Гранд Готелю» відбудеться 31 березня.

Наречений відомої американської моделі, акторки та співачки Періс Хілтон, екс-спадкоємиці найбільшої у світі готельної мережі Hilton, - голлівудський акторо Кріс Зілка, дідусь якого був українцем.

Читайте також: Американська зірка заручилася з актором українського походження

Козловський назвав значно перебільшеною суму гонорару 500 тисяч доларів, яку, за інформацією ЗМІ, Хілтон має отримати за участь у відкритті. Однак справжню суму Козловський не назвав.

Реконструкція «Гранд Готелю» на проспекті Свободи у Львові тривала впродовж чотирьох років. З початку березня готель запрацював у тестовому режимі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-