На суд у справі Кернеса принесли закривавлену серветку

На суд у справі Кернеса принесли закривавлену серветку

Укрінформ
Райсуд Полтави, де слухається справа мера Харкова Геннадія Кернеса та його охоронців, продовжив вивчення речових доказів.

Про це кореспонденту Укрінформу розповіли в суді.

"Сам Кернес, обидва його охоронці і адвокати були присутні на суді, як і обидва потерпілі - Сергій Ряполов і Олександр Кутянін. Розглянули завершальні два томи з 13 томів матеріалів досудового розслідування. Головною темою стало вивчення речових доказів, представлених стороною держзвинувачення", - зазначили у суді.

Питання викликала серветка із слідами крові, представлена Сергієм Ряполовом, який постраждав, як речовий доказ його побиття. Суду також представлені інші речові докази, серед них - диск з допитом і конверт із зразками крові Ряполова на трьох об'єктах.

Читайте також: Суд над Кернесом: Адвокати знову наполягали на неприпустимості низки доказів

Вивчення цих речдоків триватиме на засіданні суду 26 березня.

Як повідомляв раніше Укрінформ, 12 березня Київський райсуд Полтави за клопотанням захисту визнав, що деякі матеріали слідства не можуть служити доказом у суді, оскільки отримані з порушенням закону або не мають відношення до суті справи, як, наприклад, акт ревізії міськради, датований 2013 роком, тобто, за рік до подій, в яких звинувачують Кернеса.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-