Сніг і дощ: рятувальники розповіли, як долають стихію

Сніг і дощ: рятувальники розповіли, як долають стихію

Укрінформ
В Україні не спостерігається небезпечних метеорологічних явищ, рух автотранспорту на дорогах загального користування забезпечено.

Про це повідомляє Держслужба з надзвичайних ситуацій.

"Станом на 15 годину 3 березня небезпечних метеорологічних явищ не спостерігається - невеликий сніг у Вінницькій, Івано-Франківській, Київській, Луганській, Сумській, Тернопільській, Харківській, Чернігівській областях та м. Києві", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у Донецькій, Дніпропетровській, Запорізькій, Полтавській та Херсонській областях спостерігався невеликий дощ.

Читайте також: Негода затримала у дорозі вісім поїздів

За повідомленням ДСНС, рух транспорту на автомобільних дорогах загального користування забезпечено. Обмежено лише рух для великовантажних транспортних засобів на ділянці дороги Кропивницький – Миколаїв від с. Возсіятське Єланецького району до м. Миколаїв в межах Миколаївської області.

До розчистки доріг залучено 2 тисячі 611 працівників та 1 тисяча 908 одиниць техніки від Укравтодору.

"Для надання допомоги Укравтодору для розчистки доріг від ДСНС залучено: у Харківській області на ділянці дороги Купянськ-Сватово – шляхопрокладач (БАТ-2); у с. Ватутіно Нововодолазького району – бульдозер (БКТ-2РК);у Миколаївській області на автодорогах Вітовського району – шляхопроркладач (ІМР-2) та шнекоротор на базі КРАЗа", - повідомляють у ДСНС.

Координацію заходів щодо забезпечення транспортного сполучення здійснює Штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації Укравтодору. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-