Негода в Україні: сім міст заборонили в’їзд фур

Негода в Україні: сім міст заборонили в’їзд фур

Укрінформ
Зранку у четвер у зв’язку з ускладненням погодних умов тимчасово заборонено в’їзд великовагового транспорту до Києва, Дніпра, Запоріжжя, Кропивницького, Миколаєва, Одеси та Херсона.

Про це повідомляє у Facebook Укравтодор. 

«За рішенням місцевих органів влади на період складних погодних умов тимчасово заборонено в'їзд великовагового транспорту у міста Київ, Дніпро, Запоріжжя, Кропивницький, Миколаїв, Одеса, Херсон», - йдеться у повідомленні Укравтодору.

Зазначається, що обмежено рух великогабаритних транспортних засобів на ділянках доріг: 

Київська область - на всіх дорогах при в'їзді в м. Київ;

Одеська область: М-05 Київ - Одеса, М-14 Одеса - Мелітополь - Новоазовськ; М-15 Одеса - Рені; М-16 Одеса - Кучургани; М-27 Одеса - Чорноморськ; М-28 Одеса - Южний; Н-33 Одеса - Б.-Дністровський - Монаші; Р-55 Одеса - Вознесенськ - Новий Буг; Р-72 КПП «Старокозаче» - Б.-Дністровський;

Миколаївська область: М-14 Одеса - Мелітополь - Новоазовськ (в районі н.п. Коблево);

Херсонська область: М-14 Одеса - Мелітополь - Новоазовськ (на в'їзді у м. Херсон).

Дорожні підприємства працюють в цілодобовому режимі. Для оперативного забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожніми організаціями задіяно 1558 одиниць техніки та 1921 робітник, в черговому режимі – 912 одиниць техніки та 1154 робітників.

Зранку 1 березня спостерігається сніг в Одеській, Миколаївській, Запорізькій, Херсонській, Кіровоградській, Черкаській, Полтавській, Дніпропетровській, Харківській, Луганській, Донецькій, Київській, Сумській, Чернігівській областях та м. Києві.

В Одеській, Миколаївській та Херсонській областях швидкість вітру сягає до 20 м/с.

Температура повітря на більшій території України коливається від мінус 6 градусів до мінус 25 градусів.

Читайте також: В Україні 174 населені пункти - без світла через негоду

Стан покриття на автодорогах державного значення в більшості областей місцями засніжене, на окремих ділянках снігові перемети.

На перевальних ділянках доріг без опадів. Температура повітря коливається від мінус 18 до мінус 22 градусів. Стан покриття на більшості перевалів сухе, лише на Вишківському - засніжене.

За повідомленням Укргідрометцентру 1 березня на більшій частині території України складні погодні умови: сильний сніг, хуртовини, вночі в Миколаївській, Кіровоградській, Дніпропетровській та Полтавській областях дуже сильні снігопади, вдень у південних та центральних областях - помірний сніг. Вітер північно-західний 15-20, у Приазов’ї 25-27 м/с.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-