Негода в Україні: що відбувається на головних автошляхах

Негода в Україні: що відбувається на головних автошляхах

Укрінформ
Зранку 27 лютого проїзд дорогами державного значення забезпечено, обмежень та ускладнень в русі немає.

Про це повідомляється на сторінці Державного агентства автомобільних доріг України у Facebook.

"Проїзд дорогами державного значення та на перевальних ділянках доріг забезпечено, обмежень та ускладнень в русі немає. Дорожні підприємства працюють в цілодобовому режимі", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що для оперативного забезпечення проїзду в Україні дорожніми організаціями залучено 169 одиниць техніки та 236 робітників, на чергуванні 1116 одиниць техніки та 1495 робітників.

При цьому в Укравтодорі констатують, що станом на 08.00 27 лютого йде сніг в Одеський, Миколаївський та Запорізький областях, погодні умови ускладнюються сильним вітром, виникають загрози виникнення снігових переметів. В інших областях наразі без опадів.

В Укравтодорі закликали водіїв бути обережними за кермом у зв’язку з очікуваним погіршенням погодних умов.

Читайте також: Синоптики прогнозують на сьогодні хуртовини та до 27° морозу

Як повідомлялося, за прогнозами Укргідрометцентру, 27 лютого внаслідок впливу активних циклонів в Україні очікуються складні погодні умови: вночі у південній частині, вдень в Україні, крім заходу, пориви вітру 15-20 м/с, у Приазов'ї місцями 25 м/с, хуртовини, в Кіровоградській, Дніпропетровській, Полтавській, Одеській, Миколаївській, Херсонській, Запорізькій та Донецькій областях сильні снігопади, сильні хуртовини, снігові замети; на дорогах країни ожеледиця; мінімальна температура вночі 15-22 градуси морозу, у північно-західній половині місцями 23-27 градусів морозу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-