До Запорізької міськради повернулися

До Запорізької міськради повернулися "бунтівні" депутати

Укрінформ
Запорізька міськрада, що перервала 31 січня  сесію через вихід депутатів чотирьох із семи фракцій міськради, сьогодні відновила роботу. 

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, в сесійному залі зереєструвались 56 із 64 депутатів, у тому числі - представники фракцій БПП, ВО «Батьківщина», УКРОП і «Самопоміч», які демонстративно залишили сесійне засідання 31 січня на знак протесту проти авторитарної, на їхню думку, позиції більшості в питаннях, що стосуються визначення управляючих компаній для житлового фонду міста, проведення закупівель за бюджетні кошти і ряду інших.

На порядку денному 2-го пленарного засідання 25-ої сесії Запорізької міськради 24 питання, серед яких створення наглядових рад на комунальних підприємствах, затвердження програми забезпечення молоді житлом за рахунок пільгового кредитування, зниження тарифу на обслуговування - прибирання прибудинкових територій і ряд інших.

Читайте також: Миргородський депутат очолював банду, яку підозрюють у вбивстві

Як повідомляв Укрінформ, 31 грудня Запорізька міськрада після демаршу депутатів чотирьох фракцій (БПП, ВО «Батьківщина», УКРОП і «Самопоміч») прийняла рішення про закриття першого пленарного засідання 25-ої сесії Запорізької міськради попри те, що в сесійному залі залишилися 35 депутатів - достатньо для того, щоб сесія бути правомочною. Відповідне рішення прийняли одноголосно, «щоб не допустити розколу і протистояння в суспільстві».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-