У Миколаєві на гепатит захворіли вже більше як 120 осіб

У Миколаєві на гепатит захворіли вже більше як 120 осіб

Укрінформ
У Миколаєві за два останні місяці вже зареєстрували 123 випадки захворювання на вірусний гепатит А, з них 27 - у дітей.

Про це йшлося під час засідання робочої групи із виконання плану заходів локалізації та ліквідації захворювань на вірусний гепатит А у Миколаївській міськраді 

«У період з 3 грудня 2017 року по цей час у Миколаєві зареєстровано 123 випадки захворювання на вірусний гепатит А, з них у 27 дітей. У Заводському районі зафіксовано 81 випадок, у тому числі 18 дітей. Всі пацієнти знаходяться під постійним медичним наглядом», - повідомив заступник начальника управління Держпродспоживслужби В'ячеслав Бродовський.

За словами представника міського управління Держпродспоживслужби, для попередження виникнення та поширення захворювання було прийнято рішення про створення мобільних груп. Вони проводять інвентаризацію пунктів розливу доочищеної питної води в усіх районах.

Як повідомляв Укрінформ, у Миколаєві за останні тижні різко збільшилася кількість хворих на гепатит А, основна маса - із Заводського району. Епідрозслідування встановило, що особи, які захворіли, начебто вживали доочищену воду з пунктів розливу.

Читайте також: Супрун доповіла у Раді про ситуацію зі щепленнями

У перевірених пунктах доочищення та розливу води, на які вказували хворі, збудника хвороби так і не знайшли.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-