На Херсонщині посадовець мерії хотів

На Херсонщині посадовець мерії хотів "заробити" на рекламі

Укрінформ
На Херсонщині співробітники слідчого управління ГУ Національної поліції в області та Управління захисту економіки в області затримали посадовця виконкому Таврійської міської ради під час отримання ним хабара у 40 тис. гривень.

Про це повідомив у середу у Facebook відділ комунікації ГУ Національної поліції в Херсонській області.

"В Головне управління Національної поліції в Херсонській області звернувся приватний підприємець, який поскаржився, що за погодження дозвільної документації на розміщення на території м. Таврійськ двох рекламних щитів посадовець місцевої влади вимагає 40 тис. гривень. Працівники слідчого управління обласного главку поліції спільно з оперативниками Управління захисту економіки в Херсонській області затримали посадовця виконавчого комітету Таврійської міської ради під час отримання неправомірної вигоди. В ході особистого огляду у держслужбовця були вилучені неправомірно отримані грошові кошти в сумі 40 тис. гривень, які опечатані та долучені до матеріалів кримінального провадження у якості речових доказів", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Миколаєві проводять обшуки в опоблоківця Копійки

За інформацією поліції, наразі посадовець затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання затриманому міри запобіжного заходу. Посадовцю може загрожувати позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-