Вінницький міський голова очолив рейтинг мерів-інноваторів

Вінницький міський голова очолив рейтинг мерів-інноваторів

Укрінформ
Вінницький міський голова Сергій Моргунов очолив рейтинг мерів-інноваторів України 2017 року.

Про це повідомляє департамент у справах ЗМІ та зв’язків із громадськістю Вінницької міської ради.

«Вінницький міський голова Сергій Моргунов очолив рейтинг мерів-інноваторів України 2017 року. Рейтинг визначався в рамках спеціального проекту «Української правди» та Міжнародного саміту мерів «Рейтинг українських мерів-інноваторів. Мета спеціального проекту – показати міста з населенням до 500 тисяч осіб, де найуспішніше впроваджуються інновації. Фінальний етап проекту, загальнонаціональне онлайн голосування за найпрогресивнішого українського мера з-поміж 5 фіналістів, тривав з 18 грудня до 11 січня», - йдеться у повідомленні.

 Сергій Моргунов на своїй сторінці у Фейсбуці подякував усім, хто брав участь у голосуванні, за підтримку і довіру та зазначив, що це результат командної роботи та цілісного бачення розвитку міста. 

 «Справа не в оцінці роботи міського голови і не в рейтингах, а у нашій стратегії розвитку Вінниці як комфортного і сучасного європейського міста. Зміни у місті – це командна робота, яка триває ще з 2006-го року. Разом з вінничанами ми творимо історію рідного  міста і вболіваємо за його майбутнє. Від нас усіх, – кожного вінничанина, – залежить успішне впровадження інновацій і надалі та подальший розвиток міста в цілому», - написав Моргунов. 

 Міський голова Вінниці вважає, що успіх України полягає в успішності територіальних громад. У кожної громади свій шлях розвитку, й інші міста, які потрапили до фіналу рейтингу (Житомир, Тростянець, Долина, Вознесенськ), яскраво це демонструють. 

Читайте також: В Україні презентували 50-ий сервісний центр МВС

Рейтинг визначався в рамках спеціального проекту «Української правди» та Міжнародного саміту мерів «Рейтинг українських мерів-інноваторів».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-