У Сватовому п'яний чоловік кинув гранату у місцевого мешканця

У Сватовому п'яний чоловік кинув гранату у місцевого мешканця

Фото
Укрінформ
Внаслідок вибуху у місті Сватове отримав тілесні ушкодження у вигляді осколкових поранень лівої ноги та руки 32-річний місцевий мешканець.

Такий допис, із посиланням на Сватівський райвідділ поліції, зробила у неділю в Facebook начальник відділу комунікацій поліції Луганської області Тетяна Погукай.

"Вчора ввечері до Сватівського відділу поліції надійшло повідомлення місцевого мешканця про те, що невідомий чоловік кинув в нього гранату. Виїздом на місце події співробітники слідчо-оперативної групи встановили, що потерпілий знаходився у своєму гаражі по вул. Невського. Почувши, що поряд з гаражем хтось ходить, заявник вийшов на вулицю та побачив невідомого, який кинув в його бік гранату та після вибуху втік з місця події", - процитувала  Погукай повідомлення сватівських колег.

Під час проведення невідкладних розшукових заходів поліцейські, протягом години після отримання повідомлення, встановили особистість та затримали підозрюваного. Ним виявився 62-річний місцевий мешканець. У затриманого поліцейські вилучили саморобний пристрій для відстрілу набоїв 16 калібру, ніж та 5 патронів калібру 16 мм. Підозрюваний знаходився у стані алкогольного сп’яніння.

Вилучені речові докази направлені на дослідження. Наразі хулігана затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до семи років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-