Через спробу дати хабара голові ОДА до миколаївського аеропорту прийде аудит

Через спробу дати хабара голові ОДА до миколаївського аеропорту прийде аудит

Укрінформ
Комунальне підприємства «Миколаївський міжнародний аеропорт» чекає повний аудит і перевірка походження коштів, які призначалися для дачі хабара голові Миколаївської ОДА Олексію Савченку.

Про це під час брифінгу 29 грудня сказав прокурор Миколаївської області Тарас Дунас, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Перед нами поставлено завдання перевірити походження цих грошей, які цей нечесний керівник мав передати голові облдержадміністрації Олексію Савченку. Слідство має встановити, звідки  ці гроші отримані, яким способом вони були зібрані, за яких обставин конвертовані в готівку і стали предметом хабара», - сказав Дунас.

За його словами, він був неприємно здивований тією зухвалістю, з якою директор аеропорту прийшов до кабінету голови ОДА і запропонував хабар. «Це безпрецедентний випадок в Україні, щоб людині, яка займає таку високу посаду, пропонували хабара», - зауважив прокурор.

Читайте також: Директора аеропорту Миколаєва затримали на спробі дати хабара губернатору

 Як уже повідомляв Укрінформ, пізно ввечері 28 грудня був затриманий директор комунального підприємства «Миколаївський міжнародний аеропорт» Михайло Галайко під час намагання дати хабар в розмірі 700 тисяч гривень голові ОДА Олексію Савченку. Він наразі перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Найближчим часом буде вирішено питання про обрання йому запобіжного заходу. Чоловіку загрожує від 4 до 8 років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-