У Кривому Розі готують зустріч бійців батальйону «Кривбас» звільнених з полону

У Кривому Розі готують зустріч бійців батальйону «Кривбас» звільнених з полону

Укрінформ
У Кривому Розі готуються до зустрічі з бійцями батальйону «Кривбас» Олександром Лазаренком і Миколою Герасименком. Куди й коли вони з рідними прибудуть з Києва, поки що невідомо.

Про це повідомив криворізький депутат, куратор батальйону «Кривбас» Микола Колесник у Facebook, проілюстувавши свій пост фотографіями.

«На це фото повинен дивитися світ! Олександр Лазаренко, боєць «Кривбасу», його дружина Наталка, його мама Людмила Голоус»! Дуже молода родина, майже діти ще, в якої вкрали майже три роки життя. Сашко пройшов Іловайськ та Дебальцеве, не зрадив, витримав! Жінка та Мама, весь час билися за його свободу, як б'ються на війні, на фронті! Нема таких установ і інстанцій, які вони не обійшли, це приклад справжніх українок, про це можна знімати фільми, це історії родин як історія України! Дякую за мужність, дякую за життя! Кривбас чекає на вас!», - написав Колесник.

Цікаво, що в коментарях користувачі повідомили, що в міськраді Кривого Рогу наразі переполох, там терміново шукають прізвища звільнених з полону криворіжців та їх адреси. «За майже три роки перебування у полоні, вочевидь, це нікого з місцевих чиновників не цікавило», - пишуть криворіжці.

Як повідомлялося, бійці батальйону «Кривбас» Олександр Лазаренко і Микола Герасименко потрапили в полон неподалік Зайцевого під час відходу ЗСУ з оточеного терористами і росіянами Дебальцевого. Двох побратимів, які також знаходились в полоні у терористів випустили раніше - це були військовослужбовці Саричев і Макух.

Наразі залишається невідомою доля 15 військових батальйону «Кривбас».

Як раніше повідомляв Укрінформ, 27 грудня відбувся обмін заручниками. З полону ОРДЛО повернулися 73 особи, а так званим "ДНР/ЛНР" українська сторона передала 233 особи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-