Мер Запоріжжя підтвердив обшуки у чиновників

Мер Запоріжжя підтвердив обшуки у чиновників

Укрінформ
Мер Запоріжжя Володимир Буряк підтвердив факт проведення слідчих дій у приміщенні виконкому Запорізької міської ради. 

Відповідну інформацію Буряк розмістив у Facebook.

"Представники правоохоронних органів виконують свою роботу, проводять слідчі дії. Не в моїх повноваженнях коментувати їхню діяльність. Жодних звинувачень пред'явлено не було. Вся необхідна інформація надається. Слідчим діям ніхто не перешкоджає", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні в Запоріжжі представники правоохоронних структур проводять обшуки у заступника голови Запорізької облради Владислава Марченка і заступника мера Запоріжжя Анатолія Пустоварова.

Читайте також: У Запоріжжі до двох високопосадовців прийшли з обшуками

Санкціоновані обшуки проводяться у рамках розслідування кримінального провадження, відкритого за ст.191 КК України (Привласнення або розтрата чужого майна, яке було ввірено особі або знаходилося в його віданні, шляхом зловживання службовим становищем). Слідчі дії здійснюють співробітники Харківської облпрокуратури.

У чому конкретно підозрюють заступника голови Запорізької обласної ради і заступника мера Запоріжжя в правоохоронних органах Запорізької області не повідомляють, посилаючись на те, що провадження знаходиться не у них. Мобільні телефони заступника мера Запоріжжя Пустоварова і заступника голови Запорізької облради Марченка поза зоною дії мережі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-