Потягам до Лисичанська змінять графік

Потягам до Лисичанська змінять графік

Укрінформ
З керівником УЗ є домовленість,що з нового року графік руху потягів Хмельницький-Лисичанськ-Хмельницький та Ужгород-Лисичанськ-Ужгород буде змінений на більш прийнятний для мешканців Луганщини.

Про це написав на своїй сторінці в Facebook народний депутат Віталій Курило.

«З приводу розгляду мого депутатського звернення на керівництво ПАТ «Укрзалізниця» щодо курсування руху потягу Лисичанськ-Київ-Лисичанськ за зручним для пасажирів графіком, повідомляю наступне. Сьогодні, як народний депутат України обраний до Парламенту України від Луганської області, провів робочу зустріч з в.о. голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Кравцовим Євгеном Павловичем», - написав Курило.

За його словами, в ході робочої зустрічі були досягнуті такі домовленості, що графік руху вже існуючих потягів Хмельницький-Лисичанськ-Хмельницький та Ужгород-Лисичанськ-Ужгород після новорічних свят буде змінено на прийнятний для мешканців Луганської області графік, а саме – з відправленням по станції Лисичанськ після 18:00 і прибуттям до станції Київ – Пасажирський в ранковий час, та відправлення з станції Київ – Пасажирський в бік Лисичанська в вечірній час після 21:00 та прибуттям в Лисичанськ в першій половині дня.

Також розглядається введення додаткового потягу на кінець січня з прямим курсуванням Київ-Лисичанськ-Київ, за умови надання пільгового користування земельними ділянками в питанні сплати земельного податку ПАТ «Укрзалізницею» в місцеві бюджети Луганської області, де проходять колії Донецької залізниці.

Читайте також: Гарбуз просить Омеляна повернути до розкладу поїзд Лисичанськ–Київ

Як повідомлялося, після 10 грудня потяг Київ-Лисичанськ-Київ було відмінено, а курсуючи замість нього поїзди прибували до Києва у вкрай незручний час для пасажирів Луганщини. З вимогою до ПАТ «Укрзалізниця» виправити ситуацію, що склалась, звертався, в тому числі, голова Луганської обласної державної адміністрації Юрій Гарбуз.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-