Заарештували чоловіка, який стріляв у мера Білозерського

Заарештували чоловіка, який стріляв у мера Білозерського

Укрінформ
У Донецькій області за клопотанням прокуратури заарештовано чоловіка, який стріляв у міського голову Білозерська.

Про це повідомила у Фейсбуці прес-служба прокуратури Донецької області. 

«За клопотанням прокуратури заарештовано чоловіка, який стріляв у міського голову Білозерського... За клопотанням Костянтинівської місцевої прокуратури суд заарештував чоловіка строком на 60 діб без можливості внесення застави», - йдеться у повідомленні.

У прокуратурі уточнили подробиці події, які сталася 13 грудня у м. Білозерське.

Так, 61-річний місцевий мешканець, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, прийшов до приміщення виконкому Білозерської міської ради. У приймальні міського голови він зустрів знайомого, якому почав погрожувати вбивством, демонструючи мисливську зброю та гранату. У подальшому чоловік пішов до кабінету секретаря  міськради, де завдав жінці кілька ударів кулаками.

Після цього п’яний чоловік вийшов на вулицю, дістав обріз мисливської рушниці та скоїв постріл у міського голову, який саме під’їхав до виконкому.

Читайте також: Поліція розкрила подробиці замаху на мера Білозерського

Потерпілому вдалося уникнути кулі, після чого він разом з ще одним чоловіком затримав нападника та викликав правоохоронців.

Правопорушнику повідомлено про підозру за двома статтями Кримінального кодексу України, а саме - за ч. 2 ст. 15, ч.1 ст.115 (замах на вбивство) і ч. 1 ст. 129 (погроза вбивством).

Досудове розслідування триває.

Фото: Національна поліція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-