Зарплатні борги Миколаївського суднобудівного: Гройсман назвав дедлайн погашення

Зарплатні борги Миколаївського суднобудівного: Гройсман назвав дедлайн погашення

Укрінформ
Уряд дав доручення Укроборонпрому до 25 грудня погасити заборгованість по зарплаті робітникам Миколаївського суднобудівного заводу.

Про це Прем’єр-міністр Володимир Гройсман заявив на засіданні уряду в середу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Уряд доручив погасити заборгованість із заробітної плати перед працівниками Миколаївського суднобудівного заводу. Це відповідальність керівництва концерну і вони мають виконати це завдання, тим більше, що доручення уряду, за його невиконання, будуть відповідні наслідки», - сказав Гройсман.

Він підтримав пропозиції інших членів Кабміну і зазначив, що погасити цей борг концерн має до 25 грудня. «До 25 грудня і проінформувати Кабінет міністрів України", - підкреслив Прем’єр-міністр.

31 жовтня в "Укроборонпромі" повідомили, що завод зупинився. Причиною зупинки у концерні назвали відсутність рішення Кабінету міністрів України щодо фінансування утримання ракетного крейсера проекту 1164. В "Укроборонпромі" заявили, що рахунки заводу арештовано, а заборгованість із заробітної платі становить понад 58 млн грн.

Читайте також: Нафтогаз матиме незалежну професійну наглядову раду - Гройсман

Миколаївський суднобудівний завод займається суднобудуванням, виконує ремонт суден, виготовляє вироби суднового, загальнопромислового і спеціального машинобудування. Технологічні й організаційні можливості заводу дають змогу будувати судна всіх типів із вагою корпусу до 28 тис. тонн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-