У Харкові позаливали монтажною піною і клеєм 25 терміналів E-ticket

У Харкові позаливали монтажною піною і клеєм 25 терміналів E-ticket

Укрінформ
За ніч в Харкові вивели з ладу 25 терміналів E-ticket загальною вартістю понад 0,5 млн грн.

Про це розповів на брифінгу віце-мер Харкова з питань інфраструктури Євген Водовозов, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"За ніч в різних районах Харкова виведені з ладу 25 терміналів з продажу електронних карт і разових квитків на проїзд у наземному електротранспорті. Вандали заливають термінали монтажною піною, клеєм або зубною пастою", - зазначив Водовозов.

За його словами, збитки від злочинних дій становлять понад 0,5 млн грн.

"Відеокамерами термінали не обладнані. Три групи фахівців вже розпочали перевірку всіх терміналів в місті. Місця, де встановлені термінали, патрулюватиме поліція. На вандалів чекає серйозна кримінальна стаття", - додав Водовозов.

Станом на 14:00, розповіли в Харківській міськраді, в місті вже куплено більш як 10 тис. карток і 30 тис. разових проїзних квитків: "Через три місяці місто повністю перейде на нову систему".

Читайте також: Електронний квиток збільшить на 50% надходження у місцеві бюджети - Омелян

Як повідомляв раніше Укрінформ, вранці було відомо про 12 залитих будівельною піною або клеєм терміналів з продажу E-ticket.

1 грудня в Харкові було введена в дію система єдиного електронного проїзного квитка для оплати проїзду в наземному електротранспорті. На зупинках громадського транспорту встановлено 323 термінали.

З 1 січня систему запустять і в Харківському метрополітені.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-