До Румунії намагалися вивезти сигарети, замасковані під “пиломатеріали”

До Румунії намагалися вивезти сигарети, замасковані під “пиломатеріали”

Укрінформ
Працівники Закарпатської митниці на митному посту "Дяково" попередили вивезення з України півфури з тютюновими виробами.

Про це повідомляє прес-служба Державної фіскальної служби України.

"За інформацією управління протидії митним правопорушенням та міжнародного співробітництва ГУ ДФС у Закарпатській області, незаконно перемістити через кордон тютюнові вироби намагався громадянин України на вантажному автомобілі. Згідно з поданими до митного контролю товаросупровідними документами, із України в Румунію переміщувались пиломатеріали з хвої", - йдеться у повідомленні.

Під час аналізу поданих до митного контролю товаросупровідних документів працівниками митниці прийнято рішення про проведення повного митного огляду транспортного засобу та вантажу. Відтак виявлено приховані від митного контролю тютюнові вироби, а саме: 22 тис. пачок "Rothmans" з акцизними марками України та 78 тис. пачок "Marble" без акцизних марок. Тютюнові вироби знаходилися в дошках.

Читайте також: Світовий банк запевняє, що високий акциз змусить Україну менше курити

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого ч. 1 статті 483 Митного кодексу України.

Наразі складено протокол про порушення митних правил, цигарки орієнтовною вартістю 1 млн 600 тис. грн, пиломатеріали та напівпричеп вилучено.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-